S.C. TMF S.R.L.
Ore de lucru

Lun - Vin 8.30 - 17.00

Budiului 68

540390, Tîrgu-Mureș, România

+40 365 401836 Engineering
+40 365 455154 Manufacturing

Politica de confidențialitate

Protecția datelor dumneavoastră personale este importantă pentru noi. Suntem încântați de faptul că sunteți interesat(ă) de firma și serviciile noastre și dorim să vă simțiți în siguranță în aspectele ce țin de protecția datelor dumneavoastră personale atunci când vizitați pagina noastră de internet. Dorim să fiți informat(ă) atunci când vă colectăm datele personale și cu privire la modul în care le utilizăm. Am implementat anumite măsuri tehnice și organizaționale pentru a ne asigura că prevederile privind protecția datelor sunt respectate.

Informații personale

Informațiile personale se referă la identitatea dumneavoastră. Aceste detalii includ, de exemplu, informații ca numele și adresa dumneavoastră de e-mail. Nu sunteți nevoit(ă) să dezvăluiți niciuna dintre informațiile dumneavoastră personale atunci când ne vizitați pagina de internet.În anumite cazuri, însă, vă vom solicita numele și adresa de e-mail, precum și alte informații necesare, pentru a ne permite să vă furnizăm serviciile dorite. Vă vom atrage atenția asupra unor astfel de cerințe ori de câte ori va fi necesar. Dincolo de cele precizate mai sus, vom stoca și procesa doar acele date pe care ni le-ați oferit în mod voluntar și datele înregistrate în mod automat atunci când ne vizitați pagina web (ca de ex. adresa de IP și denumirea paginilor pe care le-ați vizualizat, browserul folosit de dumneavoastră, sistemul de operare al calculatorului dumneavoastră, data și ora accesării paginilor, motoarele de căutare folosite, denumirile fișierelor descărcate). În măsura în care utilizați diverse prestări de servicii, doar acele date de care avem nevoie pentru a vă pune la dispoziție respectivele prestări vor fi înregistrate. Datele personale vor fi procesate doar pentru a îndeplini serviciul dorit și pentru a ne proteja propriile interese comerciale justificate.

Scopul intenționat al solicitării datelor personale

În general folosim datele personale pe care ni le oferiți pentru a vă răspunde la diverse solicitări și pentru a vă oferi acces la anumite informații specifice.

Utilizarea datelor personale pentru anumite scopuri specifice

Vom înregistra, procesa și utiliza informațiile personale pe care ni le-ați oferit on-line doar pentru scopurile indicate de dumneavoastră. Informațiile dumneavoastră personale nu vor fi redirecționate către terțe persoane fără acordul dumneavoastră expres. Informațiile dumneavoastră personale vor fi înregistrate și redirecționate către diverse instituții și autorități guvernamentale doar pentru concordanța cu diferitele legi relevante, sau în eventualitatea în care s-a decretat un ordin al tribunalului în acest sens. Personalul și angajații noștri sunt obligați să păstreze confidențialitatea și să ia la cunoștință prevederile stabilite în cadrul Legii privind protecția datelor personale.

Informațiile înregistrate în mod automat pe durata vizitelor pe pagina noastră web

Din motive organizaționale și tehnice, următoarele date vor fi stocate pe durata folosirii paginii noastre de internet: denumirile paginilor pe care le-ați vizualizat, denumirea browser-ului și al sistemului de operare pe care l-ați folosit, data și ora la care ați accesat pagina noastră web, motoarele de căutare pe care le-ați folosit, denumirile fișierelor descărcate și adresa dvs. de IP. Vom procesa astfel de date într-un mod anonim și doar pentru scopuri statistice, menite să contribuie la optimizarea continuă pe viitor a prezenței noastre pe internet. Astfel de date vor fi stocate în mod separat de celelalte informații referitoare la datele dumneavoastră personale, în cadrul unor sisteme securizate. Nu se vor trage concluzii despre indivizi.