S.C. TMF S.R.L.
Ore de lucru

Lun - Vin 8.30 - 17.00

Budiului 68

540390, Tîrgu-Mureș, România

+40 365 401836 Engineering
+40 365 455154 Manufacturing

Companie

Cine suntem?

TMF S.R.L. este o companie cu înaltă calificare profesională și cu o bogată experiență în proiectare mecanică și simulare de roboți.


Datorită colaborărilor continue cu o serie de clienți importanți din segmentul auto, compania noastră este în permanență în căutare de soluții tehnice noi și originale pentru a obține un produs finit de înaltă calitate.

Pentru noi, fiecare proiect reprezintă o nouă provocare și este abordat de către echipa noastră cu o competență extraordinară, cu mult dinamism și cu o flexibilitate absolută. Totodată, ne ajutăm cu fiecare ocazie partenerii, prin furnizarea instrumentelor și cunoștințelor necesare pentru succesul produselor lor.
TMF

Compania noastră

a fost înființată în anul 2004, iar de atunci se află într-o continuă dezvoltare. Premisele creșterii rapide a companiei au fost: creșterea continuă a numărului de clienți, satisfacția lor completă și atenția noastră specială la organizarea și planificarea lucrărilor.

Societatea se concentrează

asupra obţinerii unei performanţe superioare, care să îi asigure o poziţie bună pe piață, în ceea ce priveşte următoarele atribute: calitatea serviciilor și a produselor oferite, tehnologia folosită, perfecționarea continuă a resurselor umane, respectarea termenelor de livrare, precum și capacitatea de adaptare la schimbările mediului, la cerințele și exigenţele clienţilor.

Drept urmare

compania și-a extins activitatea și în domeniul prelucrărilor mecanice, având ca scop satisfacerea nevoilor clienților. Datorită experienței vaste în domeniu, activitatea companiei acoperă o gamă mai largă de servicii: începând de la proiectare, simulare, programare CAM și până la furnizarea produsului finit.